מבצע!

מכונת פסטה לבנה ROSO

מכונה ידנית מנירוסטה אל חלד להכנת רצועות פסטה פטוצ'יני וספגטי, בעלת סקלה לרידוד בצק ב- 7 דרגות שונות.

מכשיר בעיצוב מהמם בשילוב לבן בדפנות אשר נראה מעולה על כל שיש.

אז מה מקבלים באריזה:

  • מכונת פסטה לבנה מנירוסטה אל חלד.
  • ידית ידנית נשלפת לסיבוב המרדד וגלילי החיתוך.
  • מברשת ידנית לניקוי.</li>
  • מתקן אחיזה לקיבוע המכונה לשיש בזמן העבודה.

המכונה מתפרקת לשני חלקים לאחסון נוח בארון המטבח.

ידית סיבוב נוחה אשר נשלפת ועוברת בין רולר לרולר לפי הצורך.

המכונה מורכבת משני חלקים כאשר בחלק אחד תמצאו מרדד בצק עם סקלה בוררת לרידוד בין 0 ל 7 מ"מ.

בחלקה השני של המכונה תמצאו שני סכינים בעוביים שונים להכנת פטוצ'יני / ספגטי.

המחיר המקורי היה: 239.00 ₪.המחיר הנוכחי הוא: 149.00 ₪.

קיים במלאי

תיאור

מכונת פסטה לבנה ROSO

להכין מטעמים בריאים עם מכונת פסטה לבנה ביתית איכותית של חברת ROSO.

מכונה ידנית מנירוסטה אל חלד להכנת רצועות פסטה פטוצ'יני וספגטי, בעלת סקלה לרידוד בצק ב- 7 דרגות שונות.

מכשיר בעיצוב מהמם בשילוב לבן בדפנות אשר נראה מעולה על כל שיש.

אז מה מקבלים באריזה:

  • מכונת פסטה לבנה מנירוסטה אל חלד של חברת ROSO.
  • ידית ידנית נשלפת לסיבוב המרדד וגלילי החיתוך.
  • מברשת ידנית לניקוי.
  • מתקן אחיזה לקיבוע המכונה לשיש בזמן העבודה.

המכונה מתפרקת לשני חלקים לאחסון נוח בארון המטבח.

ידית סיבוב נוחה אשר נשלפת ועוברת בין רולר לרולר לפי הצורך.

המכונה מורכבת משני חלקים כאשר בחלק אחד תמצאו מרדד בצק עם סקלה בוררת לרידוד בין 0 ל 7 מ"מ.

בחלקה השני של המכונה תמצאו שני סכינים בעוביים שונים להכנת פטוצ'יני / ספגטי.

ניקוי מכונת פסטה

חשוב מאוד: ניקוי מכונת פסטה הינו ידני בלבד על יבש עם מברשות מטליות יבשות בלבד.

נכון המכונה היא נירוסטה אל חלד אך לחות ועבודה עם קמח לא הולכים ביחד.

בכדי לנקות את הגלילים יש להעביר דרכם חתיכת בצק מספר פעמים ואז להשליך את הבצק.

  • בשימוש נכון מכונה זו יכולה לשרת אתכם לאורך שנים.
  • מגיע עם שנתיים אחריות בשימוש נכון על ידי היבואן הרשמי.

איך מכינים פסטה בבית

הכנת פסטה ביתית היא מלאכה פשוטה יחסית והתוצאות ללקק את האצבעות.

  • טיפ חשוב: עדיף לא להשתמש בביצים ישר מהמקרר.

מתכון זה הוא עבור 4 נפשות:

מצרכים:
  • 500 גרם קמח חיטה.
  • 4 ביצים.
    • ניתן להחליף את הביצים במים.
    • 1 ביצה שווה ל 80 מיליגרם מים.
  • לא להוסיף מלח!
תהליך ההכנה:

שיפכו את הקמח לקערה, והוסיפו את הביצים במרכז הקמח.

ערבבו את הביצים עם מזלג עד שהם מתערבבות לחלוטין עם הקמח.

לושו את התערובות בידיים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.

  • במידה והתערובות יבשה מידי הוסיפו מים.
  • אם התערובת לחה או רכה מידי הוסיפו קמח.

הוציאו את הבצק מהקערה והניחו אותו על שולחן מקומח, ניתן לחתוך את הבצק לחתיכות קטנות בעזרת סכין.

איך עובדים עם מכונת הפסטה של ROSO

  • קבעו את בורר הרידוד למצב 7.
    • מישכו אותו החוצה והפכו אותו כך ששני הגלילים החלקים יהיו פתוחים לחלוטין.
  • העבירו חתיכת בצק דרך המכונה על ידי סיבוב הידית.
  • חיזרו על הפעולה 5 – 6 פעמים, ניתן להוסיף מעט קמח במידת הצורך.
  • לאחר שהבצק התרדד וקיבל את הצורה.
  • העבירו את בורר הרידוד למספר 6 והעבירו דרך הגלילים פעם אחת בלבד.
  • חזרו על הפעולה שוב כאשר בורר הרידוד על המספר 5.
  • וכך ממשיכים עד להשגת העובי הרצוי.

המוכנה מרדדת בצק לעובי של 1 מ"מ עד 0.2 מ"מ.

חיתוך הבצק

  • בעזרת סכין חתכו חתיכות בצק באורך של כ- 25 ס"מ.
  • העבירו את ידית הסיבוב לחור גלילי החיתוך.
  • סובבו לאט לאט באופן שיעבור את הבצק כדי להשיג את סוג הפסטה שאתם מעדיפים.

הגלילים לא חותכים מה עושים?

כנראה שהבצק רך מידי, במקרה כזה העבירו שוב את הבצק דרך הגלילים החלקים לאחר הוספה של מעט קמח.

הבצק לא מצליח להיתפס על ידי המכבש מה עושים?

כנראה שהבצק יבש מידי, במקרה כזה צריך להוסיף מעט מים לבצק והעבירו שוב דרך הגלילים החלקים.

מוצר איכותי אשר יכניס המון בריאות וטעם נהדר לביתכם.

חברתנו מתמחה בתחום ויש לנו באתר עוד מגוון רחב של כלי מטבח איכותיים שכדאי לכם לראות.

כמו כן יש לנו מחלקה שלמה של גאדג'טים שווים למטבח במחירים ומבצעים מעולים.

בנוסף תמצאו אצלנו קופסאות אחסון למטבח מסודר ופרקטי שווה להציץ.

בברכת קניה נעימה מצוות.
fun kitchen – אקססוריז למטבח ולבית.

מידע נוסף

מותגים

מוצרים משודרגים