תבנית להכנת המבורגר עם דוחסן – Roso

גאדג'ט מדליק מבית חברת רוסו להכנת המבורגר בייתי מדויק וטעים בקלות ובנוחות שלא נראתה כמוה.

מבחירת בשר איכותי וטרי לפי הטעם האישי שלכם, תבלינים ושדרוגים כאהבת נפשכם.

ועד הבריאות שבאכילת בשר איכותי ולא מתועש עם כמות השומן הרצויה.

  • עשוי פלסטיק איכותי.
  • יוצר המבורגר בקוטר 12.
  • תבנית נשלפת להגשה נוחה למחבת.
  • BPA FREE אינו מכיל חומרים מסוכנים.
  • לא מתאים לניקוי במדיח כלים.
  • אין לחמם או להכניס לתנור.
  • יש לנקות לפני השימוש הראשון.
  • אין לחתוך עם סכין חדה בתוך התבנית.

התחתית הנשלפת מאפשר לנו להרים את המבורגר מהתבנית ישרות למחבת בקלות תוך שמירה על צורתו המדויקת.

49.00 

קיים במלאי

תיאור

תבנית להכנת המבורגר

מכשיר מהפכני אשר הופך הכל לפשוט ומדויק תבנית להכנת המבורגר עם דוחסן מבית Roso.

גאדג'ט מדליק מבית חברת רוסו להכנת המבורגר בייתי מדויק וטעים בקלות ובנוחות שלא נראתה כמוה.

היום כבר כולם יודעים שאין כמו הכנת המבורגר בייתי.

מאז כניסת המודעות לבריאות לחיינו משפחות רבות בוחרות בהכנת המאכל האוהב עצמאית בבית.

החל מבחירת בשר איכותי וטרי לפי הטעם האישי שלכם.

בנוסף תבלינים ושדרוגים כאהבת נפשכם.

ועד הבריאות שבאכילת בשר איכותי ולא מתועש עם כמות השומן הרצויה.

והכי הכי חשוב הנאה.

התחתית הנשלפת מאפשר לנו להרים את המבורגר מהתבנית ישרות למחבת בקלות תוך שמירה על צורתו המדויקת.

  • עשוי פלסטיק איכותי.
  • יוצר המבורגר בקוטר 12.
  • תבנית נשלפת להגשה נוחה למחבת.
  • BPA FREE אינו מכיל חומרים מסוכנים.
  • לא מתאים לניקוי במדיח כלים.
  • אין לחמם או להכניס לתנור.
  • יש לנקות לפני השימוש הראשון.
  • אין לחתוך עם סכין חדה בתוך התבנית.

איך להשתמש בתבנית המבורגר

תפעול קל ופשוט אשר ישיג לכם קציצות מדהימות כל פעם מחדש.

הכינו תערובת בשר טחון תבלנו אותה כאהבת נשפכם.

בעזרת ידיים משומנות צרו כדורים אחידים בבחרו את הכמות המתאימה עבור קציצת ההמבורגר שלכם מומלץ בין 100 ל 200 גרם.

מלאו היטב את התבנית ניתן לשלוט בעובי הקציצה לפי כמות הבשר.

ולחצו את הדוחסן כלפי מטה בחוזקה והרימו בעדינות.

לבסוף נתקו את התבנית הנשלפת וקדימה למחבת.

המלצות להכנת המבורגר ביתי

  • מומלץ להשתמש בבשר בקר – צלעות, תערובת שפונדרה ושייטל.
  • טחינה: בשר טחון פעם אחת יצור המבורגר אוורירי.
    • טחינה כפולה תיצור המבורגר דחוס.
  • משקל: מומלץ מ- 100 ג' ועד כ- 200 ג'.
  • תיבול: מלח, פלפל גרוס גס, שומן כבש, בצל מטוגן.
  • מנוחה בקירור: מנוחה של שעתיים במקרר תמנע את ההתפרקות ההמבורגר בזמן הצלייה.
  • לפני הצלייה: מוצאים מהקירור למניחים בצד עד להגעה לטמפרטורת החדר.
  • משמנים קלות משני הצדדים ומעבירים לצלייה.

חברתנו מתמחה בתחום ויש לנו עוד מגוון רחב של גאדג'טים ופיתוחים מדהימים למטבח נוח ופרקטי.

כמו כן יש לנו באתר מחלקה שלמה של אביזרים וכלים איכותיים למטבח במחירים ומבצעים מעולים.

fun kitchen – אקססוריז למטבח ולבית.

מידע נוסף

מותגים

מוצרים משודרגים